EXTRA STRALENDE DAG MET AQUAFRESH

Ik denk dat we allemaal wel bekend zijn met Aquafresh, dit merk is namelijk al sinds 1975 op de markt en biedt verzorgingsproducten voor het gebit zoals tandpasta, tandenborstels en mondwater. Momenteel is Lieke van Lexmond het gezicht in de campagne rondom de nieuwe Aquafresh Extra tandpasta. Deze is verkrijgbaar in twee varianten:

  • Aquafresh Extra White: verwijdert vlekjes op je tanden en maakt je tanden witter. Het voorkomt daarnaast ook nieuwe vlekjes op je tanden.
  • Aquafresh Extra Fresh: zorgt voor een frisse adem en helpt je tanden te beschermen tegen zuuraanvallen.

Het middelpunt van de campagne is een speciale app op de Facebookpagina van Aquafresh Nederland. Met deze app bezorg je iemand in jouw omgeving een stralende glimlach met een persoonlijke videoboodschap van Lieke. Uit onderzoek blijkt dat er naast lekker weer geen beter middel is voor een glimlach dan een leuk berichtje van een vriend of vriendin. Over de Facebook App zegt Lieke dan ook: “Wat is er nou leuker dan iemand die het verdient een stralende glimlach bezorgen?”

Lieke hoefde niet lang te twijfelen over haar deelname aan de campagne. “In mijn werk is een stralende glimlach ongelooflijk belangrijk. Dus of ik nu op weg ben naar een tv-opname of een fotoshoot, ik heb altijd een tube tandpasta in mijn tas”, vertelt ze.

Het is nooit verkeerd om iemand een glimlach te bezorgen, dus ik zeg: ga allemaal naar de Facebookpagina van Aquafresh Nederland en doe mee! Alle deelnemers maken daarnaast ook nog eens kans op een meet & greet met Lieke. Wees er wel op tijd bij, de campagne loopt tot 30 september.

Advertorial

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *