Personal: Activiteitenweek.

Ik wil wat vaker persoonlijke stukjes gaan plaatsen, over wat mij zoal bezighoudt etcetera. Ik weet niet echt waarover ik allemaal moet schrijven, dus als je ideeën hebt waarover je wat meer wilt weten: laat een comment achter!

Vandaag ga ik jullie wat vertellen over ‘activiteitenweek’. Deze week is er ieder schooljaar, en in die week ga je allemaal activiteiten doen. Die activiteiten hebben allemaal wel met school te maken, maar het is natuurlijk veel beter dan al dat huiswerk en overhoringen! Je doet namelijk wel een aantal opdrachten voor punt, maar deze zijn meestal niet zo heel erg moeilijk, en je hoeft er niet voor te leren!
Activiteitenweek houdt twee dingen voor mijn site in: ik heb geen huiswerk, dus ik kan reacties achterlaten op blogs en natuurlijk iedere dag een verse update! Maar op sommige dagen ben ik wat minder actief omdat ik dan zo druk ben, dus dan komt er wel een artikel online, maar dan ben ikzelf minder actief. Ik zal per dag even zeggen wat ik ga doen!

Vrijdag
Vandaag is mijn eerste stagedag. Dit is een beroepsoriënterende stage, dus dat houdt in dat je gaat kijken naar een bedrijf die je leuk lijkt zodat je ideeën op kunt doen voor later. Ik heb daarzelf niet echt voor gekozen, maar echt iets gekozen wat ik leuk vind: een kledingwinkel. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat worden. Deze stage is van 10 tot 6, een gewone werkdag dus.

Maandag
Ook deze dag ga ik stage lopen. Ik heb natuurlijk vrijdag ook al stage gelopen dus dan weet ik waarschijnlijk al meer over hoe het allemaal in z´n werking gaat. Ook moet ik nog een medewerker interviewen en een verslag uitwerken. Op maandag loop ik waarschijnlijk van 1 tot 6 stage.

Dinsdag
Dinsdag volg ik een project voor Frans. Je kon namelijk twee vakken kiezen waarmee je iets gaat doen voor punt, en ik had Frans en Aardrijkskunde gekozen. Wat je moet doen heeft met de 1ste wereldoorlog te maken, maar wat precies, dat ben ik vergeten, haha. Het project duurt van 09.30 tot 14.30 en daartussen zit nog een pauze van 1 uur.

Woensdag
Op woensdag gaan we naar Ieper, in België. Ik weet niet of jullie dat kennen, maar dat is een plaats waar in de 1ste wereldoorlog héél veel slachtoffers zijn gevallen. Best interessant dus. Nadat we naar Ieper zijn geweest gaan we nog eventjes naar Antwerpen, super leuk dus! Helaas zijn de winkels dan wel dicht, maar een terrasje pikken is ook zeker niet verkeerd. Ik ben deze hele dag niet actief op de site. Ik moet namelijk om 07:30 (!!!) op school ZIJN dus dat is redelijk vroeg, en we zijn pas om 21.00 weer op school.

Donderdag
Donderdag ga ik aan de slag met een project voor Aardrijskunde. Hetzelfde als dinsdag, niet zo boeiend dus!

En dan is het vrijdag en dat is het VAKANTIE! Ik heb er enorm zin in, en ik zal nog wel een artikel schrijven over wat ik allemaal in de vakantie ga doen, want ik blijf natuurlijk niet op mn luie kont zitten!

Hopelijk vinden jullie het leuk om wat over mijn leven te lezen en als jullie nog wat over mij willen weten, aarzel niet and just ask!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *